بنابر گزارش انجمن جهانی فولاد، تولید فولاد ایران در خرداد ماه امسال، با افزایش 17.4 درصدی، به 3.2 میلیون تن رسیده است که توانست جایگاه هفتم تولید فولاد جهان را حفظ کند.
در حالی که ۵ کشور از ۱۰ کشور برتر تولیدکننده فولاد در جهان در خرداد ماه (ژوئن) با کاهش تولید مواجه شدهاند، ایران، چین، هند، آمریکا و روسیه افزایش تولید داشتند.
همچنین ایران بیشترین افزایش تولید و ترکیه بیشترین کاهش تولید را در خرداد ماه (ژوئن ) به خود اختصاص دادهاند. ترکیه که قبلاً جایگاه هفتم را داشت در ماه آوریل جایگاه دهم و در ماه می، جایگاه هشتم را به خود اختصاص داد. این کشور به همراه آلمان در ماه ژوئن جایگاه هشتم را حفظ کرده است.
بر اساس گزارش انجمن جهانی، ایران در فوریه ۲۰۲۱ (بهمن ۱۳۹۹)، در میان بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان در جایگاه دهم قرار گرفت که از آن زمان تا دسامبر ۲۰۲۲ این جایگاه را حفظ کرده بود، اما در نخستین ماه سال ۲۰۲۳ یک پله صعود کرد و به جایگاه نهم رسید.
براساس این گزارش ۶۳ کشور تولیدکننده فولاد در جهان در ششمین ماه سال ۲۰۲۳ یعنی ماه ژوئن ۱۵۸.۸ میلیون تن فولاد تولید کردهاند که ۰.۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است. همچنین ۵ کشور از ۱۰ کشور نخست تولیدکننده فولاد جهان در ماه ژوئن با کاهش تولید و ۵ کشور با افزایش تولید همراه شدند.
چین در این ماه، با تولید ۹۱.۰۱ میلیون تن، هند با تولید ۱۱.۲ میلیون تن و ژاپن با تولید ۷.۳ میلیون، ۳ تولیدکننده بزرگ فولاد در جهان بودند.
بازار داخلی بازار داخلی از ابتدای زنجیره تا محصولات میانی رونق غریبی دارد. علیرغم تعطیلی واحدهای تولید شمش ،صادرات آهن
اواسط هفته گذشته همزمان با منتشر شدن نامه دیوان عدالت اداریدر خصوص دستور توقف افزایش نرخ عوارض صادراتی؛ افزایش پایه
همانطوری که دوستان در تیزر تحلیل هفته قبل با این نکته اشاره کردن که امکان کاهش قیمت وجود ندارد و
مطابق پیش بینی هفته گذشته، شیب ریزش قیمت زنجیره ی فولاد کاسته شد و به نحوی بازار جهانی و داخلی
بر اساس تحلیل تکنیکال و ظهور الگوی دارآویز در کندال بازار سنگ آهن احتمال از دست دادن کف حمایتی بیشتر
بنابر گزارش انجمن جهانی فولاد، تولید فولاد ایران در خرداد ماه امسال، با افزایش 17.4 درصدی، به 3.2 میلیون تن
گروه شرکت های توسن
©تمامی حقوق این وب سایت برای هلدینگ توسن محفوظ می باشد.