بازار داخلی از ابتدای زنجیره تا محصولات میانی رونق غریبی دارد. علیرغم تعطیلی واحدهای تولید شمش ،صادرات آهن اسفنجی به شدت افزایش یافته و چند برابر شده است.
همین الگو در مورد کنسانتره، گندله و شمش نیز دیده می شود. بنابراین علیرغم افزایش تولید، صادرات فاصله تولید تا مصرف داخلی را پر می کند. این امر کاملاً منطقی و سودآور است و تفاوت قیمت های صادراتی با فروش در بورس این امر را توجیه پذیر می کند. بنابراین عدم وجو تقاضا مشکلی ایجاد نمی کند. کارخانه های تولید کننده محصول هم از عدم فروش کالایشان در بورس استقبال می کنند چرا که فرصت فروش در بازار یا صادرات را به آنها می دهد. در هرحال افزایش صادرات محصولات معدنی باعث بالا رفتن قیمت شمش و محصول نهایی خواهد شد هرچند در بازار تقاضا نباشد . فاصله حدود ده درصدی قیمت بورس با بازار برای میلگرد متاثر از همین امر است. بورس هم تا صادرات هست قدرت مقابله با این روند را نخواهد داشت. از طرف دیگر . وصل برق تولید کننده های شمش است که باعث افزایش تقاضای آهن اسفنجی از یک طرف و بالا رفتن عرضه شمش از طرف دیگرخواهد شد.
در هفته گذشته شاهد اعلام تصمیم تبدیل نرخ ارز ۲۸۵۰۰ تومانی به ۳۷۸۰۰ تومانی بازار مبادله بودیم، تاثیر این تصمیم بر بازار دو ماه زمان می برد. مهرماه پر نوسانی در راه است.
روند نسبی رو به افزایش قیمت ارز هفته گذشته که بیشتر متاثر از موج سفر به عراق بود، در روز های پایانی هفته به ثبات نسبی بازگشته است. با این حال قیمت ارز از کانال 49000 تومان فراتر رفت و در هفته پیش رو نیز همین ثبات نسبی را حفظ خواهد کرد.
بازار جهانی هنوز بی رمق است ولی قیمت ها بیش از این توان کاهش ندارد و آرام آرام در حال افزایش است. قیمت نفت رو به بالاست که به دلیل پر کردن انبارهای نفتی امریکاست. قیمت قراضه روند صعودی دارد که محرک قیمت شمش است. نگرانی از بازار چین در بازار مالی این کشور جدی تر است تا بازار کمودیتی، هر چند که تقاضا ضعیف است و توانایی مالی این کشور اجازه بروز بحران اقتصادی جدی را نداده.
بازار داخلی بازار داخلی از ابتدای زنجیره تا محصولات میانی رونق غریبی دارد. علیرغم تعطیلی واحدهای تولید شمش ،صادرات آهن
اواسط هفته گذشته همزمان با منتشر شدن نامه دیوان عدالت اداریدر خصوص دستور توقف افزایش نرخ عوارض صادراتی؛ افزایش پایه
همانطوری که دوستان در تیزر تحلیل هفته قبل با این نکته اشاره کردن که امکان کاهش قیمت وجود ندارد و
مطابق پیش بینی هفته گذشته، شیب ریزش قیمت زنجیره ی فولاد کاسته شد و به نحوی بازار جهانی و داخلی
بر اساس تحلیل تکنیکال و ظهور الگوی دارآویز در کندال بازار سنگ آهن احتمال از دست دادن کف حمایتی بیشتر
بنابر گزارش انجمن جهانی فولاد، تولید فولاد ایران در خرداد ماه امسال، با افزایش 17.4 درصدی، به 3.2 میلیون تن
گروه شرکت های توسن
©تمامی حقوق این وب سایت برای هلدینگ توسن محفوظ می باشد.